Întreg conținutul site-ului este proprietatea Institului Clinic Fundeni. Este interzisă reproducerea parțială sau integrală a materialelor de pe acest site fără acordul proprietarului.
Site-ul www.fundeni-coloscreening.ro funcționează conform legislației române în vigoare.
Institului Clinic Fundeni nu poate fi tras la răspundere pentru niciun fel de daune, indiferent de natura acestora, ca rezultat al utilizării site-ului şi serviciilor oferite prin intermediul acestuia sau ca urmare a imposibilităţii utilizării acestora.
Deși conținutul site-ului este actualizat zilnic, există posibilitatea ca sa apara anumite disfunctionalitati ale site-ului cu privire la sistemul de inregistrari la Congres. În această situație puteti sa ne contactati pe mailul roccas.doi@gmail.com
Institului Clinic Fundeni îşi rezervă dreptul de a modifica oricând termenii şi condiţiile de faţă, fără vreo notificare prealabilă.
Utilizarea site-ului www.fundeni-coloscreening.ro presupune că sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai sus.
Conciliere
În cazul în care apar orice probleme, vă asigurăm că vom face tot posibilul să remediem situația apărută.
Pentru acest caz și pentru nemulțumirile de orice fel care nu sunt rezolvate într-un mod convenabil pentru dumneavoastră și într-o manieră profesionistă de către reprezentanții Institului Clinic Fundeni.